Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38040
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ và pH đến sự thôi nhiễm chì, cadimi trong men sứ tiếp xúc với thực phẩm = Impacts of temperature and pH release on the concentration of lead and cadmium of food contact ceramic products | Authors: | Vũ, Thúy Nga Bạch, Vân Cao, Nhật Quang Chu, Văn Giáp |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.319-324 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317124 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38040 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S22021319.pdf | 5.08 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.