Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38040
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và pH đến sự thôi nhiễm chì, cadimi trong men sứ tiếp xúc với thực phẩm = Impacts of temperature and pH release on the concentration of lead and cadmium of food contact ceramic products
Authors: Vũ, Thúy Nga
Bạch, Vân
Cao, Nhật Quang
Chu, Văn Giáp
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.319-324 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317124
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38040
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S22021319.pdf5.08 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.