Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38040
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thúy Nga
dc.contributor.authorBạch, Vân
dc.contributor.authorCao, Nhật Quang
dc.contributor.authorChu, Văn Giáp
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:29Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:29Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317124en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38040-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.319-324 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ và pH đến sự thôi nhiễm chì, cadimi trong men sứ tiếp xúc với thực phẩm = Impacts of temperature and pH release on the concentration of lead and cadmium of food contact ceramic productsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S22021319.pdf
  • Size : 5,08 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.