Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38039
Title: Ảnh hưởng của enzyme pectinase trong quá trình trích ly polyphenol và vitamin C từ quả sim = Effect of pectinase on the extraction of polyphenol and vitamin C From Rhodomyrtus tomentosa
Authors: Phòng, Lai Khiết Minh
Phạm, Ngọc Hằng
Huỳnh, Ngọc Hương
Mai, Thị Hằng
Trần, Đức Duy
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.305-310 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317122
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38039
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S22021305.pdf5.37 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.