Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38020
Title: | Thành phần hóa học cơ bản và sự biến đổi của một số chỉ tiêu hóa học và vật lý của cá Bớp (Rachyfcentron canadum) cắt lát theo thời gian bảo quản lạnh | Authors: | Mai, Thị Tuyết Nga | Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.08 - tr.134 - 141 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317013 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38020 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S082021134.pdf | 4.62 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.