Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37183
Title: Ảnh hưởng của calcium, boric acid và brassinolide xử lý trước thu hoạch đến năng suất và chất lượng trái quýt hồng (Citrus recticulata Blanco) tại huyện Lai Vung, tỉnh Đồng Tháp = Effects of pre-harvest spraying of calcium chloride, boric acid and brassinolide on yield and fruit quality of Hong mandarin (Citrus recticulata Blanco) in Lai Vung district, Dong Thap province
Authors: Trịnh, Xuân Việt
Lê, Văn Hòa
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.10 - tr.47 - 52 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332581
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37183
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S102021047.pdf208.95 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.