Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36783
Title: Sử dụng enzyme amylase để cải tiến cấu trúc của bánh mì không gluten
Authors: Lê, Thị Kim Loan
Nguyễn, Minh Thủy
Keywords: Khoa học và công nghệ nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.04 - tr.60 - 65 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327466
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36783
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv490S42021060.pdf189.16 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.