Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36775
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của nồng độ Calcium chloride đến chất lượng và thời gian bảo quản quả bơ BOOTH 7 sau thu hoạch | Authors: | Trần, Thị Kim Nhi Nguyễn, Văn Toản Lê, Văn Luận |
Keywords: | Khoa học và công nghệ nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.04 - tr.31 - 36 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327461 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36775 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv490S42021031.pdf | 264.09 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.