Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34728
Title: | Nghiên cứu sản xuất sản phẩm mứt cam sấy = Research on the production of candied orange slices | Authors: | Nguyễn, Đức Tuân Nguyễn, Thị Hương Nguyễn, Thị Trà Lê, Thu Thủy Lê, Sỹ Lũy Mai, Anh Khoa |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.1 - tr.106-111 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330001 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34728 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv178V226S12021106.pdf | 371.4 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.