Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34728
Title: Nghiên cứu sản xuất sản phẩm mứt cam sấy = Research on the production of candied orange slices
Authors: Nguyễn, Đức Tuân
Nguyễn, Thị Hương
Nguyễn, Thị Trà
Lê, Thu Thủy
Lê, Sỹ Lũy
Mai, Anh Khoa
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.1 - tr.106-111 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330001
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34728
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V226S12021106.pdf371.4 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

16
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.