Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34728
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Tuân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Trà
dc.contributor.authorLê, Thu Thủy
dc.contributor.authorLê, Sỹ Lũy
dc.contributor.authorMai, Anh Khoa
dc.date.accessioned2023-12-13T01:24:16Z-
dc.date.available2023-12-13T01:24:16Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330001en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34728-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.1 - tr.106-111 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu sản xuất sản phẩm mứt cam sấy = Research on the production of candied orange slicesen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V226S12021106.pdf371.4 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

14
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.