Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33974
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Thịnh
dc.date.accessioned2023-12-12T09:04:20Z-
dc.date.available2023-12-12T09:04:20Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330455en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33974-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.08 - tr.49 - 53 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleNghiên cứu ứng dụng một số hợp chất hữu cơ ức chế sự nảy mầm của củ hành trong bảo quản = Study on application of organic compounds for inhibiting germination of shallot bulb during storageen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S82021049.pdf189.45 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.