Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33636
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Quang Thái
dc.contributor.authorTất, Thị Ánh Nguyệt
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Diễm Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Tân
dc.date.accessioned2023-12-12T09:02:41Z-
dc.date.available2023-12-12T09:02:41Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331466en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33636-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY Dược học Cần Thơ - 2021 - no.42 - tr.165-170en
dc.subjectY Dược học Cần Thơen
dc.titleĐÁNH GIÁ TÌNH TRẠNG DINH DƯỠNG BẰNG CÔNG CỤ CONUT TRÊN BỆNH NHÂN SUY TIM TẠI BỆNH VIỆN ĐA KHOA TRUNG TÂM AN GIANG NĂM 2020 = ASSESSMENT OF THE NUTRITION STATUS BY CONUT TOOL OF HEART FAILURE PATIENTS AT AN GIANG GENERAL HOSPITAL IN 2020en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv482S422021165.pdf487.05 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.