Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33470
Title: Nghiên cứu quy trình sản xuất bột bí đao uống liền bằng phương pháp sấy thăng hoa = Processing of squash powder by freeze-drying method
Authors: Trần, Thị Nguyệt
Phạm, Thị Hà Vân
Nguyễn, Châu Anh
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.14 - tr.87-94 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331268
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33470
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S142021087.pdf380.29 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.