Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33470
Title: | Nghiên cứu quy trình sản xuất bột bí đao uống liền bằng phương pháp sấy thăng hoa = Processing of squash powder by freeze-drying method | Authors: | Trần, Thị Nguyệt Phạm, Thị Hà Vân Nguyễn, Châu Anh |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.14 - tr.87-94 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331268 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33470 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V226S142021087.pdf | 380.29 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.