Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33345
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Toàn
dc.contributor.authorPhạm, Hải Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Liễu
dc.contributor.authorLê, Thị Huyền
dc.contributor.authorVõ, Nguyễn Thanh Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Hiếu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Dung
dc.date.accessioned2023-12-12T08:53:45Z-
dc.date.available2023-12-12T08:53:45Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331085en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33345-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.6 - tr.169-177 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleXác định thành phần và tỷ lệ phối trộn trong sản xuất trà hòa tan catechin = Assessment of some mixing conditions product of instant catechin teaen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V57S6B2021169.pdf518.6 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

89
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.