Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33048
Title: Ảnh hưởng thay thế tảo Chlorella sp. bằng men bánh mì Saccharomyces cerevisiae lên tăng trưởng quần thể luân trùng Brachionus calyciflorus = Effect of replacement of Chlorella sp. with Baker’s yeast Saccharomyces cerevisiae on population growth of Rotifer Brachionus calyciflorus
Authors: Huỳnh, Thanh Tới
Huỳnh, Thị Ngọc Hiền
Vũ, Hùng Hải
Âu, Văn Hóa
Trần, Trung Giang
Nguyễn, Thị Hồng Vân
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.2 - tr.142-150 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331733
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33048
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V57S2B2021142.pdf655.06 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.