Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32795
Title: | Đánh giá tiềm năng giảm thiểu phát thải CO2 và hiệu quả kinh tế khi áp dụng chitosan và protein thủy phân từ phụ phẩm của quá trình chế biến tôm trong canh tác lúa ở đồng bằng sông Cửu Long = Evaluation of the potentials of CO2 emission reduction and economic efficiency of using chitosan and protein hydrolysate from the shrimp processing by-products in the rice production in the Mekong Delta | Authors: | Trần, Văn Thanh Võ, Thị Lý Thu Thảo Tất, Huỳnh Yến Phụng Nguyễn, Viết Sỹ Trần, Thanh Lượm Đỗ, Thị Thu Huyền |
Keywords: | Môi trường | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Môi trường - 2021 - no.CD4 - tr.76-81 - ISSN.2615-9597 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330244 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32795 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv359SCD42021076.pdf | 2.7 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.