Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32795
Title: Đánh giá tiềm năng giảm thiểu phát thải CO2 và hiệu quả kinh tế khi áp dụng chitosan và protein thủy phân từ phụ phẩm của quá trình chế biến tôm trong canh tác lúa ở đồng bằng sông Cửu Long = Evaluation of the potentials of CO2 emission reduction and economic efficiency of using chitosan and protein hydrolysate from the shrimp processing by-products in the rice production in the Mekong Delta
Authors: Trần, Văn Thanh
Võ, Thị Lý Thu Thảo
Tất, Huỳnh Yến Phụng
Nguyễn, Viết Sỹ
Trần, Thanh Lượm
Đỗ, Thị Thu Huyền
Keywords: Môi trường
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Môi trường - 2021 - no.CD4 - tr.76-81 - ISSN.2615-9597
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330244
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32795
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv359SCD42021076.pdf2.7 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.