Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32795
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Văn Thanh
dc.contributor.authorVõ, Thị Lý Thu Thảo
dc.contributor.authorTất, Huỳnh Yến Phụng
dc.contributor.authorNguyễn, Viết Sỹ
dc.contributor.authorTrần, Thanh Lượm
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Thu Huyền
dc.date.accessioned2023-12-12T08:33:35Z-
dc.date.available2023-12-12T08:33:35Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330244en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32795-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesMôi trường - 2021 - no.CD4 - tr.76-81 - ISSN.2615-9597en
dc.subjectMôi trườngen
dc.titleĐánh giá tiềm năng giảm thiểu phát thải CO2 và hiệu quả kinh tế khi áp dụng chitosan và protein thủy phân từ phụ phẩm của quá trình chế biến tôm trong canh tác lúa ở đồng bằng sông Cửu Long = Evaluation of the potentials of CO2 emission reduction and economic efficiency of using chitosan and protein hydrolysate from the shrimp processing by-products in the rice production in the Mekong Deltaen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv359SCD42021076.pdf2.7 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.