Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thanh Nhã
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Phi Bằng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Như
dc.contributor.authorĐặng, Chí Thiện
dc.contributor.authorBùi, Nhi Bình
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàn Tín
dc.date.accessioned2023-12-12T08:18:18Z-
dc.date.available2023-12-12T08:18:18Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329606en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32656-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.272 - tr.35 - 40 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleHiệu quả của chế phẩm Lactobacillus Plantarum và Lactobacillus Acidophilus dạng bột đối với gà thịt = Asessment of the biological products Lactobacillus plantarum and Lactobacillus acidophilus powder for broileren
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2722021035.pdf
  • Size : 299,23 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.