Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32644
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Vĩ Nhân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T08:18:15Z-
dc.date.available2023-12-12T08:18:15Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329596en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32644-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.271 - tr.81 - 84 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleHoạt tính kháng khuẩn của cao chiết từ lá mật gấu trên vi khuẩn Bacillus cereus và Escherichia coli = Investigation of the antimicrobial activity of Bitter leaf (Vernonia amygdalina) leaf’s extracts on Bacillus cereus and Escherichia colien
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv345S2712021081.pdf360.87 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Jan 13, 2025

Download(s)

1
checked on Jan 13, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.