Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32565
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Thị Thương
dc.contributor.authorTrần, Diễm Quỳnh
dc.contributor.authorĐào, Thị Dịu
dc.contributor.authorChu, Thị Minh Hường
dc.contributor.authorTrịnh, Linh Đan
dc.contributor.authorĐỗ, Hà My
dc.date.accessioned2023-12-12T08:17:53Z-
dc.date.available2023-12-12T08:17:53Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332638en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32565-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.15 - tr.417-425 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleCác nhân tố ảnh hưởng đến việc nắm giữ tiền mặt tại các doanh nghiệp ngành Chế biến thực phẩm Việt Nam = Factors affecting the cash holding of food processing enterprises in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S152021417.pdf
  • Size : 909,42 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.