Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31660
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Hoàng Dung | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T07:39:45Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T07:39:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332748 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31660 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học và công nghệ - Trường Đại Duy Tân - 2021 - no.46 - tr.89-96 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học và công nghệ - Trường Đại Duy Tân | en |
dc.title | Phân tích các nhân tố ảnh hưởng đến hành vi mua món ăn qua mạng của khách hàng tại thành phố Đà Nẵng trong đại dịch COVID-19 = Analysis of factors affecting consumers' behavior of buying food online in Da Nang city during the COVID-19 pandemic | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv416S462021089.pdf | 701.4 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.