Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31649
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hồ, Sử Minh Tài | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thi Hồng Nhung | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T07:39:42Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T07:39:42Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332738 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31649 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học và công nghệ - Trường Đại Duy Tân - 2021 - no.46 - tr.51-59 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học và công nghệ - Trường Đại Duy Tân | en |
dc.title | COVID-19: Những xu hướng lựa chọn hình thức phục vụ ăn uống của giới trẻ tại thành phố Đà Nẵng = COVID-19: The trends on choosing the forms of F&B service of young generations in Da Nang city | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv416S462021051.pdf | 591.89 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.