Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31541
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Hà
dc.contributor.authorPhạm, Thị Mai Ngọc
dc.contributor.authorChu, Hải Đăng
dc.contributor.authorĐỗ, Mạnh Cầm
dc.contributor.authorVũ, Văn Thành
dc.contributor.authorĐỗ, Nam Khánh
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:09Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:09Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332446en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31541-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.9 - tr.62-68 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleĐặc điểm khẩu phần ăn của người bệnh mắc bệnh phổi tắc nghẽn mạn tính tại Bệnh viện Phổi Trung ương năm 2020-2021 = Dietary intake of people with chronic obstructive pulmonary disease at the National lung hospital in 2020-2021en
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V145S092021062.pdf223.46 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.