Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31389
Title: | Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn bột gạo/bột nếp và tỷ lệ thanh long ruột đỏ đến chất lượng bánh mochi thanh long ruột đỏ nhân đậu xanh = The effect of the mixing ratio between rice flour and glutinous rice flour, and that of red flesh dragon fruit on the quality of green-bean mochi cake | Authors: | Diệp, Kim Quyên | Keywords: | Khoa học (Đại học Đồng Tháp) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2021 - no.3 - tr.31-36 - ISSN.0866-7675 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329714 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31389 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv392S32021031.pdf | 445.32 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.