Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31389
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Diệp, Kim Quyên | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T07:38:24Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T07:38:24Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329714 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31389 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2021 - no.3 - tr.31-36 - ISSN.0866-7675 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Đồng Tháp) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn bột gạo/bột nếp và tỷ lệ thanh long ruột đỏ đến chất lượng bánh mochi thanh long ruột đỏ nhân đậu xanh = The effect of the mixing ratio between rice flour and glutinous rice flour, and that of red flesh dragon fruit on the quality of green-bean mochi cake | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv392S32021031.pdf | 445.32 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.