Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31199
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTạ, Thị Lê Thu
dc.date.accessioned2023-12-12T07:33:03Z-
dc.date.available2023-12-12T07:33:03Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333614en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31199-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.4 - tr.104-110 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một)en
dc.titleSo sánh ẩn dụ tri nhận của từ vị giác“辣”(lạt) – cay trong tiếng hán và tiếng việt = Comprehension confidential methods of the flavor vocabulary “lat” - spicy in Chinese and Vietnamesesen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv512S042021104.pdf1.77 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.