Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31199
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tạ, Thị Lê Thu | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T07:33:03Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T07:33:03Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333614 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31199 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.4 - tr.104-110 - ISSN.1859-4433 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) | en |
dc.title | So sánh ẩn dụ tri nhận của từ vị giác“辣”(lạt) – cay trong tiếng hán và tiếng việt = Comprehension confidential methods of the flavor vocabulary “lat” - spicy in Chinese and Vietnameses | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv512S042021104.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.