Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31182
Title: Nghiên cứu quy trình chế biến sữa chua có bổ sung khế = Study on yogurt processing with star fruit supplementa tion
Authors: Phạm, Thị Mỹ Trâm
Trần, Thị Liễu Ngư
Keywords: Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.3 - tr.30-38 - ISSN.1859-4433
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333571
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31182
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv512S032021030.pdf2.12 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.