Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31182
Title: | Nghiên cứu quy trình chế biến sữa chua có bổ sung khế = Study on yogurt processing with star fruit supplementa tion |
Authors: | Phạm, Thị Mỹ Trâm Trần, Thị Liễu Ngư |
Keywords: | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.3 - tr.30-38 - ISSN.1859-4433 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333571 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31182 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv512S032021030.pdf
Size : 2,12 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.