Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30241
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thanh Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy My
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Lan
dc.date.accessioned2023-12-12T03:28:45Z-
dc.date.available2023-12-12T03:28:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279282en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30241-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.1 - tr.220-226 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệen
dc.titleẢnh hưởng của bổ sung acid park 4 way 2X đến khả năng sản xuất thịt của gà F1 (trống ri X mái Lương Phượng) nuôi chuồng hở = Effect of acid pak 4 way 2x supplements to the performance of f1(ri cock X Luong Phuong hen) broiler chicken keeping in oppened houseen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V225S12020220.pdf378.94 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.