Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27659
Title: | NGHIÊN CỨU CHIẾT XUẤT VÀ KHẢO SÁT ẢNH HƯỞNG CỦA pH ĐẾN ĐỘ BỀN VÀ MÀU CỦA DỊCH CHIẾT BETACYANINS TỪ LÁ THÀI LÀI TÍA (Tradescantia pallida) = STUDY OF EXTRACTION AND EVALUATION OF EFFECT OF pH ON STABILITY AND COLOR OF BETACYANINS EXTRACTED FROM PURPLE HEART (Tradescantia pallida) LEAVES | Authors: | Trần, Nguyễn An Sa Đoàn, Thị Minh Phương Lê, Thị Kim Anh Nguyễn, Võ Thảo Uyên Lê, Công Hà Quí |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.1 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302553 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27659 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
48904-1465-152602-1-10-20200708.pdf | 798.42 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.