Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27659
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Nguyễn An Sa | |
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Minh Phương | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Kim Anh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Võ Thảo Uyên | |
dc.contributor.author | Lê, Công Hà Quí | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T03:04:16Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T03:04:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302553 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27659 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.1 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm | en |
dc.title | NGHIÊN CỨU CHIẾT XUẤT VÀ KHẢO SÁT ẢNH HƯỞNG CỦA pH ĐẾN ĐỘ BỀN VÀ MÀU CỦA DỊCH CHIẾT BETACYANINS TỪ LÁ THÀI LÀI TÍA (Tradescantia pallida) = STUDY OF EXTRACTION AND EVALUATION OF EFFECT OF pH ON STABILITY AND COLOR OF BETACYANINS EXTRACTED FROM PURPLE HEART (Tradescantia pallida) LEAVES | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
48904-1465-152602-1-10-20200708.pdf | 798.42 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.