Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27145
Title: Ảnh hưởng của các phương pháp xử lý nhiệt kết hợp với lên men đến hàm lượng axit gamma-aminobutyric, axit phytic và tính chất lý-hóa của sữa chua đậu nành nảy mầm = The Effect of Heat Treatment of Germinated Soybean Combining with Fermentation on Gamma-aminobutyric Acid, Phytic Acid and Physicochemical Properties of Soymilk Yoghurt Prepared
Authors: Nguyễn, Đức Doan
Đỗ, Thị Hà
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.367-377 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287460
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27145
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V18S052020367.pdf1.15 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.