Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27051
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Lê
dc.contributor.authorAnja, Rothkamp
dc.contributor.authorFrank, Seeliger
dc.contributor.authorMichael, Wendt
dc.date.accessioned2023-12-12T02:58:45Z-
dc.date.available2023-12-12T02:58:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287633en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27051-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.888-898 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của khẩu phần ăn giàu protein đến khả năng gây bệnh của ba loài brachyspira dung huyết yếu ở lợn thịt = The effects of a protein rích diet on pathogenicity of three weak β-haemolytic Brachyspira species in fattening pigsen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V18S102020888.pdf872.17 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.