Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26561
Title: Nghiên cứu ứng dụng carrageenan thu nhận từ rong sụn để giảm sự hao hụt chất khô trong quá trình bảo quản tôm lạnh đông = Study on applications of carrageenan obtained from Kappaphycus alvarezii alga to minimize dry matter loss during preservation of frozen shrimp
Authors: Nguyễn, Thị Mỹ Hường
Trương, Thị Hồng Vân
Hoàng, Thị Ngọc Nhơn
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.02 - tr.103-111 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288319
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26561
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S022020103.pdf537.01 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.