Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26548
Title: Đánh giá thành phần dinh dưỡng các bộ phận của cây lá gai xanh (Boehmeria nivea L.) trên địa bàn tỉnh Quảng Ngãi làm thức ăn cho vật nuôi = Evaluation of nutritional composition of ramie foliage (Boehmeria nivea L) as a feed for animal in Quang Ngai province
Authors: Nguyễn, Thị Tường Vy
Lê, Hoàng Duy
Nguyễn, Minh Cần
Trương, Thị Bích Hồng
Trương, Thị Thảo
Lê, Thị Như Quỳnh
Võ, Thị Việt Dung
Đinh, Văn Dũng
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.1 - tr.1799-1805 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288202
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26548
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv471V4S120201799.pdf215.18 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.