Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26548
Title: Đánh giá thành phần dinh dưỡng các bộ phận của cây lá gai xanh (Boehmeria nivea L.) trên địa bàn tỉnh Quảng Ngãi làm thức ăn cho vật nuôi = Evaluation of nutritional composition of ramie foliage (Boehmeria nivea L) as a feed for animal in Quang Ngai province
Authors: Nguyễn, Thị Tường Vy
Lê, Hoàng Duy
Nguyễn, Minh Cần
Trương, Thị Bích Hồng
Trương, Thị Thảo
Lê, Thị Như Quỳnh
Võ, Thị Việt Dung
Đinh, Văn Dũng
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.1 - tr.1799-1805 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288202
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26548
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V4S120201799.pdf215.18 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.