Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Nguyễn An Sa
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Minh Phương
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Võ Thảo Uyên
dc.contributor.authorLê, Công Hà Quí
dc.date.accessioned2023-12-12T02:52:01Z-
dc.date.available2023-12-12T02:52:01Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288305en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26537-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.01 - tr.107-116 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleNghiên cứu chiết xuất và khảo sát ảnh hưởng của pH đến độ bền và màu của dịch chiết betacyanin từ lá thài lài tía (Tradescantia pallida) = Study of extraction and evaluation of effect of pH on stability and color of betacyanins extracted from purple heart (Tradescantia pallida) leavesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V20S012020107.pdf
  • Size : 798,42 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.