Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26499
Title: Nghiên cứu bảo quản nhãn tiêu da bò bằng phương pháp kết hợp xử lý nước nóng với phủ màng chitosan và bao bì biến đổi khí quyển = Combination of heat treatment, chitosan coating and modified atmosphere packaging to improve post-harvest quality of da bo longan fruit
Authors: Bùi, Thị Phương Dung
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.01 - tr.26-36 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288268
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26499
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S012020026.pdf408.55 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.