Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26499
Title: | Nghiên cứu bảo quản nhãn tiêu da bò bằng phương pháp kết hợp xử lý nước nóng với phủ màng chitosan và bao bì biến đổi khí quyển = Combination of heat treatment, chitosan coating and modified atmosphere packaging to improve post-harvest quality of da bo longan fruit | Authors: | Bùi, Thị Phương Dung | Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.01 - tr.26-36 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288268 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26499 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V20S012020026.pdf | 408.55 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.