Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26314
Title: | Bổ sung chế phẩm probiotic và chất chiết xuất thảo dược vào khẩu phần ăn lợn con | Authors: | Lê, Văn Hải Đoàn, Phương Thúy Đặng, Thúy Nhung |
Keywords: | Tạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2020 - no.256 - tr.40 - 46 - ISSN.1859 - 476X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280626 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26314 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2562020040.pdf | 627.75 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.