Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26314
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Hải
dc.contributor.authorĐoàn, Phương Thúy
dc.contributor.authorĐặng, Thúy Nhung
dc.date.accessioned2023-12-12T02:45:22Z-
dc.date.available2023-12-12T02:45:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280626en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26314-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2020 - no.256 - tr.40 - 46 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleBổ sung chế phẩm probiotic và chất chiết xuất thảo dược vào khẩu phần ăn lợn conen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2562020040.pdf627.75 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.