Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25944
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố đến hiệu suất tinh dầu bưởi thu được bằng phương pháp có sự hỗ trợ vi sóng = The effect of some factors on the performance of grapefruit essential oil obtained by microwave-assisted hydrodistillation method
Authors: Ngô, Thị Cẩm Quyên
Trần, Thiện Hiền
Trần, Thị Kim Ngân
Nguyễn, Anh Thư
Mai, Huỳnh Cang
Nguyễn, Tường Vân
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.09 - tr.39-43 - ISSN.2615-9015
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288333
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25944
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S92020039.pdf740.07 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.