Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25087
Title: | APPLICATION OF LACTIC BACTERIA IN EXPERIMENTAL PRODUCTION OF BIO-DETERGENT FROM TOFU SOUR LIQUID = ỨNG DỤNG VI KHUẨN LACTIC TRONG SẢN XUẤT THỬ NGHIỆM NƯỚC TẨY RỬA SINH HỌC TỪ NƯỚC CHUA TÀU HỦ | Authors: | Lưu, Minh Châu Trần, Thị Thảo Nguyên Lý, Thị Thùy Duyên Trần, Thị Xuân Nghi Lê, Quốc Việt Bùi, Hoàng Đăng Long Nguyễn, Ngọc Thạnh Huỳnh, Xuân Phong |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290331 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25087 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
51450-1297-155446-1-10-20201023.pdf | 384.54 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.