Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25087
Title: APPLICATION OF LACTIC BACTERIA IN EXPERIMENTAL PRODUCTION OF BIO-DETERGENT FROM TOFU SOUR LIQUID = ỨNG DỤNG VI KHUẨN LACTIC TRONG SẢN XUẤT THỬ NGHIỆM NƯỚC TẨY RỬA SINH HỌC TỪ NƯỚC CHUA TÀU HỦ
Authors: Lưu, Minh Châu
Trần, Thị Thảo Nguyên
Lý, Thị Thùy Duyên
Trần, Thị Xuân Nghi
Lê, Quốc Việt
Bùi, Hoàng Đăng Long
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Huỳnh, Xuân Phong
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290331
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25087
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.