Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Hồ Phương Thảo
dc.date.accessioned2023-12-12T02:12:47Z-
dc.date.available2023-12-12T02:12:47Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302331en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24970-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleNHẬN THỨC CỦA SINH VIÊN TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHIỆP THỰC PHẨM TP.HCM VỀ BIẾN ĐỔI KHÍ HẬU VÀ CÁC GIẢI PHÁP ỨNG PHÓ = AWARENESS OF STUDENTS AT HO CHI MINH CITY UNIVERSITY OF FOOD INDUSTRY ABOUT CLIMATE CHANGE AND SOLUTIONSen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 48873-1465-152584-1-10-20200707.pdf
  • Size : 378,98 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.