Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24955
Title: INVESTIGATION OF CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIMICROBIAL EFFECT OF ESSENTIAL OILS FROM BASIL (Ocimum basilicum L.) GROWN IN BINH ĐINH = KHẢO SÁT THÀNH PHẦN HÓA HỌC VÀ HOẠT TÍNH KHÁNG VI SINH CỦA TINH DẦU CÂY HÚNG QUẾ (Ocimum basilicum L.) TRỒNG Ở BÌNH ĐỊNH
Authors: Võ, Thị Thanh Tuyền
Lê, Thị Như Quyền
Keywords: Tạp chí Khoa học & Công nghệ
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học & Công nghệ - Đại học Công nghiệp Hà Nội - 2020 - no.56
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290643
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24955
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.