Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24288
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố đến hiệu suất tinh dầu bưởi thu được bằng phương pháp có sự hỗ trợ vi sóng = The effect of some factors on the performance of grapefruit essential oil obtained by microwave-assisted hydrodistillation method | Authors: | Ngô, Thị Cẩm Quyên Trần, Thiện Hiền Trần, Thị Kim Ngân Nguyễn, Anh Thư Mai, Huỳnh Cang Nguyễn, Tường |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.9 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303656 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24288 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
50973-1141-154962-1-10-20201005.pdf | 740.07 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.