Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23612
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đặng, Thị Vân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Tuấn | |
dc.contributor.author | Lê, Văn Tán | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:48:53Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:48:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287892 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23612 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công Thương - 2020 - no.2 - tr.328-337 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công Thương | en |
dc.title | Xác định hàm lượng axit béo cao no và không no trong quả bơ tại Tây Nguyên bằng phương pháp sắc ký khí ghép nối ion hóa ngọn lửa (GC-FID) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.