Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23612
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Tuấn
dc.contributor.authorLê, Văn Tán
dc.date.accessioned2023-12-12T01:48:53Z-
dc.date.available2023-12-12T01:48:53Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287892en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23612-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.2 - tr.328-337 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleXác định hàm lượng axit béo cao no và không no trong quả bơ tại Tây Nguyên bằng phương pháp sắc ký khí ghép nối ion hóa ngọn lửa (GC-FID)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S022020328.pdf
  • Size : 554,36 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.