Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23472
Title: | Điều kiện tách chiết và tác dụng hạ đường huyết chống oxy hóa của dịch chiết húng quế | Authors: | Mã, Bích Như | Keywords: | Tạp chí Khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Đại học Văn Lang - 2020 - no.22 - tr.101-106 - ISSN.2525-2429 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287613 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23472 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv447S222020101.pdf | 269.29 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.