Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23225
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đặng, Thị Mai Lan | |
dc.contributor.author | La, Văn Công | |
dc.contributor.author | Đoàn, Kiều Hưng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:45:52Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:45:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310780 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23225 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.133 - 137 - ISSN.1859 - 1558 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Tỷ lệ nhiễm một số vi khuẩn gây ngộ độc thực phẩm ở thịt lợn bán tại chợ trên địa bàn thành phố Thái Nguyên = Determination of infection ratio by bacteria causing food poisoning in pork in markets of Thai Nguyen city | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.