Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23225
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Mai Lan
dc.contributor.authorLa, Văn Công
dc.contributor.authorĐoàn, Kiều Hưng
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:52Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:52Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310780en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23225-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.133 - 137 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleTỷ lệ nhiễm một số vi khuẩn gây ngộ độc thực phẩm ở thịt lợn bán tại chợ trên địa bàn thành phố Thái Nguyên = Determination of infection ratio by bacteria causing food poisoning in pork in markets of Thai Nguyen cityen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S102020133.pdf6.72 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.