Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23203
Title: Nghiên cứu chế biến và đánh giá chất lượng sản phẩm khô cá cơm (Engraulis encrasicholus) tẩm gia vị và khô cá cơm tẩm gia vị ăn liền trong thời gian bảo quản = Production of spicy dried and ready-to-eat spicy dried products from anchovy (Engraulis encrasicholus) and quality changes during storage
Authors: Lê, Thị Minh Thủy
Nguyễn, Đỗ Quỳnh
Trương, Thị Mộng Thu
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.110 - 116 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310776
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23203
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S102020110.pdf9.82 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 5

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.