Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23002
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.contributor.authorTrương, Thị Mộng Thu
dc.date.accessioned2023-12-12T01:36:06Z-
dc.date.available2023-12-12T01:36:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305417en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23002-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.248-254 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleNghiên cứu sản xuất bột đạm và bột canxi từ xương cá tra (pangasianodon hypophthalmus) bằng phương pháp thủy phân enzymeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD22020248.pdf
  • Size : 389,98 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.