Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23002
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.contributor.authorTrương, Thị Mộng Thu
dc.date.accessioned2023-12-12T01:36:06Z-
dc.date.available2023-12-12T01:36:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305417en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23002-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.248-254 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleNghiên cứu sản xuất bột đạm và bột canxi từ xương cá tra (pangasianodon hypophthalmus) bằng phương pháp thủy phân enzymeen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56SCD22020248.pdf389.98 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

13
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.