Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22799
Title: Ảnh hưởng của cao chiết cây hương thảo đến chất lượng chả cá từ cá thát lát còm và dè cá tra trong điều kiện bảo quản lạnh
Authors: Nguyễn, Lê Anh Đào
Huỳnh, Thị Kim Duyên
Nguyễn, Thị Như Hạ
Trần, Minh Phú
Nguyễn, Quốc Thịnh
Kazufumi, Osako
Toshiaki, Ohshima
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.273-281 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305463
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22799
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V56SCD12020273.pdf451.85 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

9
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.