Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22799
Title: Ảnh hưởng của cao chiết cây hương thảo đến chất lượng chả cá từ cá thát lát còm và dè cá tra trong điều kiện bảo quản lạnh
Authors: Nguyễn, Lê Anh Đào
Huỳnh, Thị Kim Duyên
Nguyễn, Thị Như Hạ
Trần, Minh Phú
Nguyễn, Quốc Thịnh
Kazufumi, Osako
Toshiaki, Ohshima
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.273-281 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305463
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22799
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56SCD12020273.pdf451.85 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

16
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.